Szárítógép szerelés és javítás

  • Kap áramot a szárítógép, de nem indul el a kiválasztott program?
  • Látszólag működik a szárítógép, de nem száradnak meg a ruhák?
  • Hallható a működés zaja, de nem forog a szárítógép dobja?
  • Minden működik, de a megszokottnál hangosabb lett a szárítógép?
  • Program közben megáll a szárítógép, esetleg hibajelzés látható a kijelzőn?

Hívjon minket telefonon vagy foglaljon időpontot  a hét minden napján 8.30-19.00 között!
Telefon: +36 (30) 417 4347

Precíz és megbízható szárítógép szerelőt keres?

A munkatársam és jómagam is már több, mint 8 éve foglalkozunk szárítógépek/mosógépek és egyéb háztartási gépek szervizelésével és javításával. Ez azt jelenti, hogy évente körülbelül 1300 gépet javítunk meg fejenként. Dolgoztunk márkaszervizeknél és független márkaszerviznél is. Nyugodt szívvel merjük kijelenti, hogy összes fontosabb márkával és azok típusainak szerelése során szerzett sokrétű tapasztalat garantálja, hogy az Ön készülékét is mi tudjuk a leggyorsabban és legszakszerűbben megjavítani.
Az ígért kiszállási időpontban fogunk csengetni (csak vis major akadályozhat meg ebben bennünket), készséggel adunk tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre, illetve garanciát vállalunk az elvégzett munkára.
A szerviz működésével hosszú távra tervezünk, ezért Ügyfeleinkkel olyan bizalmi kapcsolatot igyekszünk kiépíteni, amely biztosítja, hogy az elvégzett munkával kapcsolatban minden tekintetben elégedett legyen a megrendelő, illetve ha más háztartási készüléke romlana el, akkor is minket hívjon.

Bővebb információt cégünkről a RÓLUNK menüpont alatt tudhat meg.

Szárítógép szerelőt keres?

Ha szeretné, hogy egy megbízható, szakmailag felkészült szárítógép szerelő javítsa meg az elromlott gépet, akkor kattintson a KAPCSOLAT menüpontra és hívjon vagy írjon emailt.
Amennyiben nem vennénk fel (mert éppen dolgozunk), visszahívjuk!

Márkák, amelyek javítását vállaljuk: AEG, Ariston, Beko, Bosch, Candy, Electrolux, Fagor, Gorenje, Indesit, Pelgrim, Samsung, Siemens, Whirlpool, Zanussi