Sütő és tűzhely szerelés és javítás

  • Az eddig megszokottnál sokkal több ideig kell sütni az ételt?
  • Nem melegszik a sütő, tűzhely egy adott funkción, de a működést jelző lámpa világít?
  • Szúrós szagú füst jelenik meg sütés közben, vagy égett szagot érez?
  • Ha bekapcsolja a sütőt, tűzhelyet az lecsapja a biztosítékot?
  • Percek alatt megég a süti teteje, de az alja nyers marad?
  • Szeretné ellenőriztetni a sütési hőfokot?

Hívjon minket telefonon vagy foglaljon időpontot  a hét minden napján 8.30-19.00 között!
Telefon: +36 (30) 417 4347

Precíz és megbízható sütő- és tűzhelyszerelőt keres?

A munkatársam és jómagam is már több, mint 8 éve foglalkozunk villanysütők, villanytűzhelyek és egyéb háztartási gépek szervizelésével és javításával. Ez azt jelenti, hogy évente körülbelül 1300 gépet javítunk meg fejenként. Dolgoztunk márkaszervizeknél és független márkaszerviznél is. Nyugodt szívvel merjük kijelenti, hogy összes fontosabb márkával és azok típusainak szerelése során szerzett sokrétű tapasztalat garantálja, hogy az Ön készülékét is mi tudjuk a leggyorsabban és legszakszerűbben megjavítani.
Az ígért kiszállási időpontban fogunk csengetni (csak vis major akadályozhat meg ebben bennünket), készséggel adunk tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre, illetve garanciát vállalunk az elvégzett munkára.
A szerviz működésével hosszú távra tervezünk, ezért Ügyfeleinkkel olyan bizalmi kapcsolatot igyekszünk kiépíteni, amely biztosítja, hogy az elvégzett munkával kapcsolatban minden tekintetben elégedett legyen a megrendelő, illetve ha más háztartási készüléke romlana el, akkor is minket hívjon køb cialis.

Bővebben információt a cégünkről a RÓLUNK menüpont alatt olvashat.

Sütő- és tűzhelyszerelőt keres?

Ha szeretné, hogy egy megbízható, szakmailag felkészült sütő és tűzhelyszerelő javítsa meg az elromlott gépet, akkor kattintson a kapcsolat oldalra és hívjon vagy írjon emailt.
Amennyiben nem vennénk fel (mert éppen dolgozunk), visszahívjuk!

Villanytűzhely márkák, melyek javítását vállaljuk: AEG, Ariston, Beko, Bosch, Candy, Electrolux, Fagor, Gorenje, Indesit, Pelgrim, Samsung, Siemens, Whirlpool, Zanussi