Mosógép szerelés és javítás

  • Elektronika hibás vagy panel hibás a mosógépe?
  • Nem engedi le a vizet, folyat, nem nyílik a mosógépajtó, nem centrifugál?
  • Nem forog a dob, hangos, ugrál és zörög?
  • Azt mondták Önnek, hogy csapágyas a mosógép és nem lehet javítani køb cialis?
  • Ismeretlen jelzés látható a kijelzőn, és nem tudja mit tegyen?
  • A program indítását követően villognak a kis lámpák a kezelő felületen?
  • Mosás közben leállt a mosógép, és semmire nem reagál?
  • Kap áramot a mosógép de nem indul a kiválasztott program?
  • A szomszéd is hallja a készülék hangját, amikor beindul a centrifugálás?

Hívjon minket telefonon vagy foglaljon időpontot a hét minden napján 8.30-tól 19.00 óráig!
Telefon: +36 (30) 417 4347

Egyéb elérhetőségeink a KAPCSOLAT menüpont alatt.

Megbízható mosógépszerelőt keres valódi szaktudással?

A munkatársam és jómagam is már 2008 óta foglalkozunk mosógépek és egyéb háztartási gépek szervizelésével és javításával. Ez azt jelenti, hogy évente körülbelül 1300 gépet javítunk meg fejenként. Dolgoztunk márkaszervizeknél és független márkaszerviznél is. Nyugodt szívvel merjük kijelenti, hogy összes fontosabb márkával és azok típusainak szerelése során szerzett sokrétű tapasztalat garantálja, hogy az Ön készülékét is mi tudjuk a leggyorsabban és legszakszerűbben megjavítani.
Az ígért kiszállási időpontban fogunk csengetni (csak vis major akadályozhat meg ebben bennünket), készséggel adunk tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre, illetve garanciát vállalunk az elvégzett munkára.
A szerviz működésével hosszú távra tervezünk, ezért Ügyfeleinkkel olyan bizalmi kapcsolatot igyekszünk kiépíteni, amely biztosítja, hogy az elvégzett munkával kapcsolatban minden tekintetben elégedett legyen a megrendelő, illetve ha más háztartási készüléke romlana el, akkor is minket hívjon.

Bővebben információt a cégünkről a RÓLUNK menüpont alatt olvashat.

Mosógépszerelőt keres?

Ha szeretné, hogy egy megbízható, szakmailag felkészült mosógépszerelő javítsa meg az elromlott gépet, akkor kattintson a kapcsolat oldalra és hívjon vagy írjon emailt nekünk.
Amennyiben nem vennénk fel (mert éppen dolgozunk), visszahívjuk!

Olvasson a szervizes tapasztalatainkról és a legnépszerűbb hazai mosógép márkákról

Indesit, Ariston, Hot-Point mosógép

A címben is említett mosógéptípusok hazánkban a második legelterjedtebbek nem érdemtelenül, hiszen rendkívül jó ár/érték aránnyal rendelkeznek. Az említett márkákról is elmondható, hogy a régebbi, tíz év feletti mosógépeik jóval tartósabbak voltak, mint a manapság kaphatóak.

A korosabb modelleknél főleg az alkatrészkopásából eredő hibákkal találkozunk. Ilyenek lehet például a motor vagy az ürítő szivattyú meghibásodása. Érdekességként megemlítenénk, hogy a régi Indesit mosógépekre nem jellemző, hogy csapágyasak lesznek, leszámítva egy-két esetet.

Jellemzően nyolc év körül szokott előjönni a vezérlő elektronika meghibásodása. Jellemző tünete a kijelző vagy a LED sor összes elemének gyors ütemben történő villogása vagy az F12 kód ( Indesit, Ariston) megjelenése. Szerencsére a hiba legtöbbször a helyszínen javítható az új elektronika árának töredékéért (új elektronika 30-40e Ft körül szerezhető be). A javítás összköltsége ilyenkor csak 20.000 Ft körül alakul. A fiatalabb készülékeknél az említett hibák mellett az elektromos ajtó kapcsolója szokott még elromlani.

Előfordul még a kevésbé tartós csapágyazás miatti hiba, de ez inkább az elől-töltős mosógépekre jellemző. Ezeknél a márkáknál is bevett gyakorlattá vált a mosóüst két felének összeragasztása, ami azt eredményezi, hogy a márkaszervizek csak komplett üst cserével javítják a mosógépet, ami ugyan hosszú távú megoldás, de igen költséges. Nálunk létezik üst felújítás is, aminek a költsége mindösszesen  34.000 Ft mindent beleértve és legalább olyan tartós vagy akár tartósabb is, köszönhetően a gyárinál jobb minőségű csapágy beszerelésének. Egy új üst cseréje körülbelül 50.000 Ft-ba kerülne.

Nem a gép meghibásodásából adódó hibák: ezeket legtöbbször az eltűnt kisebb ruhadarabok, melltartó merevítő fém, a mosógépbe tett állati szőrrel teli szőnyegek okozzák, és még sorolhatnánk mikkel találkoztunk eddigi pályafutásunk során. Bármilyen hibával is találkozik, ne próbálja meg egyedül megjavítani a gépet, hívjon szakembert! Elérhetőségeimet megtalálja a KAPCSOLAT menüpont alatt!

Whirlpool mosógép

Magyarországon a Whirlpool mosógép az egyik legelterjedtebb és ebből adódóan a mosógép szerelők és a mosógép szervizek is ezzel a márkával találkoznak a leggyakrabban. A régebbi tíz, tizenöt éves Whirlpool mosógépek hibái jellemzően a korból és a sok használat miatti kopásból adódnak.

Legtöbbször a mozgó, kopó alkatrészek hibásodnak meg, így például az ürítő szivattyú, ami az elhasznált vizet üríti ki a mosógépből, valamint a forgódob csapágyazása is gyakori hibajelenség, ami többnyire cserére szorul, ez főként az elöl töltős mosógépekre jellemző.

A régi felül töltősöknél a forgó dob tengelye szokott leszakadni a helyéről, amit szerencsére lehet cserélni, így nem kell komplett dobot vásárolni hozzá. Természetesen más hiba is előfordulhat, úgy mint pl. szénkefe kopás vagy a vízbeeresztő mágnes-szelep meghibásodása de előfordul elektronika/programkapcsoló hiba is bár nem jellemzőek.

A leggyakoribb hibák és hibajelenségek a mosógépeknél

Mosógép fűtőszál meghibásodás, mosógép csapágy meghibásodás (főleg Indesit mosógépeknél),  folyat a mosógép,  ugrál és vagy zörög a mosógép, nem nyílik a mosógépajtó, nem centrifugál, hangos a mosógép, nem forog a dob, elakad a program, ráz a mosógép, a programtárcsa körbe forog.
Amennyiben bármelyik hibát vagy hibajelenséget tapasztalja, ne habozzon hanem hívjon azonnal! +36 (30) 417 4347

Márkák, amelyek javítását vállaljuk: AEG, Ariston, Beko, Bosch, Candy, Electrolux, Fagor, Gorenje, Indesit, Pelgrim, Samsung, Siemens, Whirlpool, Zanussi