Mosogatógép szerelés és javítás

  • A program indítása után nem sokkal többször sípol, és leáll a mosogatógép?
  • Nem tud programot választani, vagy esetleg az nem indul el?
  • Végig megy a program, de piszkosak maradnak az edények?
  • Egy, vagy több kis lámpa is villog a kezelő felületen?
  • Az ön számára ismeretlen figyelmeztetést lát a kijelzőn?

Hívjon telefonon vagy foglaljon időpontot a hét minden napján 8.30-19.00 között!

Telefonszámunkat megtalálja a kapcsolat oldalon vagy az időpontfoglalás menüpontban.

Precíz és megbízható mosogatógép szerelőt keres?

A munkatársam és jómagam is már több, mint 8 éve foglalkozunk mosogatógépek és egyéb háztartási gépek szervizelésével és javításával. Ez azt jelenti, hogy évente körülbelül 1300 gépet javítunk meg fejenként. Dolgoztunk márkaszervizeknél és független márkaszerviznél is. Nyugodt szívvel merjük kijelenti, hogy összes fontosabb márka és azok típusainak szerelése során szerzett sokrétű tapasztalat garantálja, hogy az Ön készülékét is mi tudjuk a leggyorsabban és legszakszerűbben megjavítani.
Az ígért kiszállási időpontban fogunk csengetni (csak vis major akadályozhat meg ebben bennünket), készséggel adunk tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre, illetve garanciát vállalunk az elvégzett munkára.
A szerviz működésével hosszú távra tervezünk, ezért Ügyfeleinkkel olyan bizalmi kapcsolatot igyekszünk kiépíteni, amely biztosítja, hogy az elvégzett munkával kapcsolatban minden tekintetben elégedett legyen a megrendelő, illetve ha más háztartási készüléke romlana el, akkor is minket hívjon.

Bővebben információt cégünkről a RÓLUNK menüpont alatt olvashat.

Ha szeretné, hogy egy megbízható, szakmailag felkészült mosogatógép szerelő javítsa meg az elromlott gépet, akkor kattintson a KAPCSOLAT menüpontra és hívjon vagy írjon emailt.
Amennyiben nem vennénk fel (mert éppen dolgozunk), visszahívjuk!

Márkák, amelyek javítását vállaljuk: AEG, Ariston, Beko, Bosch, Candy, Electrolux, Fagor, Gorenje, Indesit, Miele, Pelgrim, Samsung, Siemens, Whirlpool, Zanussi