Főzőlap és kerámialap szerelés és javítás

  • Az eddig megszokottnál sokkal több ideig kell főzni az ételt?
  • Nem melegszik az edény egy adott funkción, de a működést jelző lámpa világít?
  • Szúrós szagú füst jelenik meg főzés közben, vagy égett szagot érez?
  • Egy bizonyos főzőzóna bekapcsolásakor leveri az áramot, de a többi működik køb cialis?
  • Csak áramtalanítással tudja lekapcsolni a készüléket, mert folyamatosan fűt?
  • Egy, vagy több főző felület sem melegszik fel megfelelően?
  • Az indukciós főzőlap ismeretlen jelzést mutat a kijelzőn, vagy be sem kapcsol?
  • Valamelyik érintőgomb nem reagál a funkciójának megfelelően?

Hívjon telefonon a +36 (30) 417 4347 számon vagy írjon emailt és foglaljon időpontot a hétfőtől szombatig 8.30-19.00 között!

Bővebb információt cégünkről a RÓLUNK menüpont alatt tudhat meg.

Precíz és megbízható főzőlap és kerámialap szerelőt keres?

A munkatársam és jómagam is már több, mint 8 éve foglalkozunk főzőlapos és kerámialapos tűzhelyek és egyéb háztartási gépek szervizelésével és javításával. Ez azt jelenti, hogy évente körülbelül 1300 gépet javítunk meg fejenként. Dolgoztunk márkaszervizeknél és független márkaszerviznél is. Nyugodt szívvel merjük kijelenti, hogy összes fontosabb márkával és azok típusainak szerelése során szerzett sokrétű tapasztalat garantálja, hogy az Ön készülékét is mi tudjuk a leggyorsabban és legszakszerűbben megjavítani.
Az ígért kiszállási időpontban fogunk csengetni (csak vis major akadályozhat meg ebben bennünket), készséggel adunk tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre, illetve garanciát vállalunk az elvégzett munkára.
A szerviz működésével hosszú távra tervezünk, ezért Ügyfeleinkkel olyan bizalmi kapcsolatot igyekszünk kiépíteni, amely biztosítja, hogy az elvégzett munkával kapcsolatban minden tekintetben elégedett legyen a megrendelő, illetve ha más háztartási készüléke romlana el, akkor is minket hívjon.

Főzőlap vagy kerámialap szerelőt keres?

Ha szeretné, hogy egy megbízható, szakmailag felkészült főzőlap és kerámialap szerelő javítsa meg az elromlott gépét, akkor kattintson a kapcsolat oldalra és hívjon vagy írjon az email címünkre. Amennyiben nem vennénk fel, visszahívjuk!

Márkák, amelyeknek javítását vállaljuk: AEG, Ariston, Beko, Bosch, Candy, Electrolux, Fagor, Gorenje, Indesit, Pelgrim, Samsung, Siemens, Whirlpool, Zanussi