Rólam

Profi mosógépszerelő, megbízható mosógépszerviz

Profi mosógépszerelő, megbízható mosógépszerviz

Üdvözlöm!

Sobor Zoltán háztartási kisgép szerelő vagyok a szerviz vezetője és tulajdonosa. 2015 óta állunk az Önök rendelkezésére a legjobb tudásunk szerint. Pályafutásunk során minden évben több ezer készüléket javítunk meg és állítunk vissza újra az Önök szolgálatába detta.

Rövid határidővel vállaljuk az Ön otthonában meghibásodott mosógép vagy mosogatógép javítását, de a tűzhelyek, kerámialapok és a szárítógépek sem okoznak gondot.

Munkánk minőségét leginkább az igazolja, hogy évek óta nem volt garanciális javításunk. A kicserélt alkatrészre a forgalomba hozó által vállalt garancia időt tudjuk biztosítani, ez általában 6 hónap, de ettől eltérő is lehet.

Valódi szakembert keres? Ne menjen tovább, megtalálta. A cég vezetőjeként a szakmai hátteret a háztartási kisgép szerelő végzettségem is biztosítja kiegészülve a minden évben megjavított több ezer géppel, függetlenül attól, hogy az adott gépnek mechanikus vagy elektronikai hibája volt. Az esetek 90%-ban nem kell a készülékét elszállítanunk a javításhoz. Az elektronikai hibákat is legtöbbször a helyszínen tudjuk javítani,  ezáltal nem kell a drága új elektronikát kifizetnie csak a javítás költségét. A mi munkánk ettől gazdaságos és egyúttal pénztárca barát is az Ön számára.

Célunk, hogy minél több otthonban segítsünk, hogy a lehető legrövidebb időn belül újra működésbe álljon az elromlott készülék. A munkatársam és jómagam intézzük az alkatrészrendelést is, ezért is tudunk gyorsak lenni és így biztosítani az Ön számára, hogy nálunk ne legyen elkeveredett alkatrész. Ez természetesen a saját érdekünk is, hiszen így tudjuk a leggyorsabban megjavítani az Ön készülékét.
Csak úgy tudunk nevünkhöz híven, a legjobbak lenni, ha minőségi szolgáltatást nyújtunk. Tehát ha Ön egy megbízható szerelőt keres, aki szakszerűen meg tudja javítani a készülékét, akkor kattintson a KAPCSOLAT menüpontra.